INTEGRANTE

2015. évben alakítottuk ki műkő üzemünket  minőségi, hőszigeteléssel integrált, formatervezett egyedi műkő és beton termékek gyártására.

A minőség érdekében korszerű gépekkel szereltük fel üzemünket, ahol viszonylag nagy kapacitással tudunk termelni, ezért a termékek legyártásának átfutási ideje csökkenthetővé vált.Korszerű alap- és adalékanyagokkal, ötletes design tervezéssel szeretnénk az igényes, kézműves minőségű, kis szériás, egyedi termékekkel kielégíteni megrendelőnk igényeit

HŐSZIGETELT TERMÉKEK

Az eltelt 30 évet a kivitelezésben töltöttem el, nap mint nap szembesülve az épületek hőszigetelési hibáival. Számtalan esetben a beépített kávák, párkányok, könyöklők és terasz szegélyek, műkő lábazatok okozzák a hőhidak kialakulását, mert a hőszigetelés számára már nem marad hely.
Sokszor az a probléma, hogy a műkő elemek tartós beépítését nem tudják megoldani a polisztirol alapú hőszigetelésekre ragasztással, csak mechanikus rögzítéssel kiegészítve, de ezt a megoldást esztétikai okokból inkább elvetik, helyette közvetlenül a szerkezetre ragasztják a műkő elemeket.
A megfelelő hőszigetelés és a szilárdság kettős igény, ezért integráljuk termékeinket a Foamglas, üveg alapanyagú hőszigetelő táblákkal. Az integráltan készített elemek “2 in 1” kielégítik a hőszigetelési és esztétikai igényeket egyaránt.

EGYEDI TERMÉKEK

Minden előrgyártott termék elkészítéséhez megfelelő sablon elkészítésére van szükség. Ezek a sablonok a nagy súlyra való tekintettel elsősorban acélból készülnek lakatos munka elvégzése során. Az egyedi termékekhez egyedi sablonokat kell gyártani, ami a bekerülési árat növeli, viszont bármilyen különleges elképzelés megvalósítására mód nyílik. A legyártandó termékhez a sablon tervét és magát a sablont is elkészítjük, szükség esetén a helyszínre szállításon túl a termék beépítését is elvégezzük.
Egyedi termékek lehetnek: kerti bútorok, tereplépcsők, támfalak, díszítő elemek,különleges színű és anyagösszetételű termékek ( pl.: antracit, bazalt, csillám, különleges adalékú és előállítású alapanyagok)

MŰKŐ FELÜLETEK

Legújabb trend az üvegőrleménnyel dúsított műkő alapanyag, elsősorban beltérben oldalfali
dekor burkolatként vagy padlóraalkalmas, különféle egyedi tárgyak is készíthetők belőle 

( pl.: kandalló, lépcső, ablak könyöklő, asztal, TV állvány, képkeret, tükör keret stb.).